انجير سفيد 400 گرم
شكر 350 گرم
آب سه پيمانه
هل سبز چهار عدد
آبليمو يك قاشق چايخوري
طرز تهیه مربای انجیر سفید
آب و شكر را در قابلمه لعابي روي حرارت قرار داده تا جوش بيايد. انجيرها را شسته، سپس به شهد در حال جوش اضافه ميكنيم تا انجيرها بپزند و شهد مربا قوام بيايد. وقتي شهد مربا غليظ شد، هل و آبليمو را اضافه كرده و به آرامي مخلوط ميكنيم. پس از پنج دقيقه حرارت را خاموش نموده و اجازه ميدهيم كه مربا در قابلمه خنك شود. ميتوانيم مربا را در ظرف يا شيشه مناسب ريخته و در يخچال نگهداري كنيم.
نكــته:
بهتر است از انجيرهاي پخته، ولي سالم استفاده كنيد. انجير نبايد حالت لهشدگي داشته باشد.
ميتوانيد به جاي هل از يك قاشق سوپخوري گلاب استفاده كنيد.
اگر انجير كمي نارس بود، به مقدار شكر 50 گرم اضافه كنيد.