یک کیلوگرم گوشت مرغ بدون استخوان و خرد شده
یک عدد پیاز خرد شده
رب گوجه فرنگی 200 گرم
یک عدد فلفل قرمز
دوعدد میخک
دوعدد هل
یک خلال دارچین
یک عدد برگ بو
یک بسته خامه کم چرب زده شده
یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
نصف قاشق چای خوری پودر زیره
یک چهارم قاشق چای خوری پودر چیلی
یک خلال زنجبیل
شش حبه سیر
گشنیز تازه
نمک و زردچوبه
طرز تهیه :
روغن را در ظرفی داغ کرده ، فلفل قرمز ، سیر ، هل ، دارچین ، و برگ بو را در آن تفت دهید تا رنگ برگ بو به قهوه ای متمایل شود . پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت دو دقیقه تفت دهید . سیر و زنجبیل له شده را به آن اضافه کرده و 4 تا 6 دقیقه آن را تفت دهید . مرغ را نیز به مخلوط تفت داده اضافه کنید ، 5 دقیقه آن را سرخ کنید . پودر گشنیز ، پودر زیره و زردچوبه را نیز روی آن بریزید . پس از اینکه نمک را نیز به غذا اضافه کردید ، درب قابلمه را ببندید تا یمدت 15 دقیقه مرغ پخته شود . سپس رب گوجه فرنگی را به مرغ اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم کاملا پخته شود . کمی قبل از سرو غذا ، خامه را نیز به آن افزوده ، پس از چند دقیقه ، برگ گشنیز را نیز به مرغ افزوده و بگذارید چند دقیقه دیگر پخته شود