آموزش دستور تهیه ترشی پیاز شکم پر تقدیم به شما کاربران عزیز
مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز شکم پر :
پياز سفيد كشيده 3 عدد
فلفل دلمهاي سبز و زرد خلال شده از هر كدام يك عدد
لوبيا سبز يك پيمانه یا 100 گرم)
هويج خلال شده متوسط دو عدد
ساقه پيازچه به ميزان لازم
سركه سفيد دو پيمانه
سير خرد شده دو حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه ترشی پیاز شکم پر
انتهاي پيازها را جدا كرده، يك برش عميق از سر تا انتهاي آنها ايجاد نموده و درون سركه به مدت یک هفته ميگذاريم تا نرم شوند.
لوبيا سبزها را خرد كرده و به همراه كمي نمك و سركه روي حرارت ميگذاريم تا نرم شوند. پيازها را از سركه در آورده و پرههاي آنها را جدا ميكنيم. در ظرفي هويج، فلفل دلمهاي، لوبيا سبز، نمك، فلفل و سير خرد شده را مخلوط كرده و داخل هر پره پياز، مقداري از مواد را ريخته، سپس پرههاي پياز را روي هم آورده و به كمك ساقه پيازچه ميبنديم تا مواد از داخل آن خارج نشود.