برای آشنایی با روش طرز تهیه سس کاری و نارگیل با بخش آشپزی همراه باشید
مواد لازم برای تهیه حدود دو پیمانه:
کره 40 گرم
پیازچه خردکرده 2 ساقه
پودر کاری 1 قاشق سوپخوری
شیر نارگیل یک قوطی 400 گرمی
گشنیز خردکرده1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس کاری و نارگیل
کره را در تابه بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه پیازچه را بیفزایید و تفت دهید. سپس پودر کاری را اضافه کنید و قدری تفت دهید تا عطرش بلند شود. حالا شیر نارگیل را بیفزایید و سس را بجوشانید تا غلیظ شود. اکنون گشنیز را درون سس بریزید و مصرف کنید.