600 گرم گوشت چرخ کرده گاو یا بوقلمون
یک عدد پیاز ریز شده
نصف فنجان برنج خام
نمک و فلفل
یک قاشق سوپ خوری نعنا
یک قاشق سوپ خوری جعفری
یک عدد تخم مرغ زده شده
یک فنجان گوجه فرنگی پخته شده
نصف قاشق چای خوری شوید
نصف قاشق چای خوری پونه
نیم کیلو برگ مو
چهار فنجان آب گوشت
یک قاشق سوپ خوری کره
طرز تهیه دلمه:
گوشت ، پیاز ، برنج ، نمک و فلفل ، نعنا ، جعفری ، تخم مرغ ، گوجه فرنگی ، شوید و پونه را خوب با هم مخلوط کنید . برگ مو ها را کاملا بشویید . برگ های شکسته را کف ظرف روغنی فر بگذارید . هر کدام از برگ مو ها را با یک قاشق چای خوری از مخلوط بدست آمده پر کنید . ( از طرف رگه دار برگ ) سپس لبه های برگ را روی هم محکم تا بزنید . آب گوشت را روی دلمه ها بریزید . روی آن کره بریزید . روی دلمه ها یک بشقاب سنگین قرار دهید تا هنگامیکه برنج ها پخته و حجیم می شوند ، برگ مو ها باز نشوند . روی سینی را پوشانده و آنرا بخار پز کنید تا وقتی برگ ها کاملا نرم و ترد شوند .
- سعید افشار
- آموزش آشپزی