مرغ يك عدد
باميه 200 گرم
آلوي خورشي 100 گرم
پياز بزرگ دو عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه خورش بامیه
پيازها را سرخ کرده و همراه مرغ خرد شده تفت ميدهيم تا طلايي شود. رب گوجهفرنگي، نمک و فلفل را افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.
آلوها را هم اضافه ميكنيم و مقداري آب ريخته تا مرغ بپزد. باميهها را پس از شستن و خشك كردن، كمي تفت ميدهيم و به دلیل اینکه بامیه هنگام پخت سریع حالت خود را از دست داده و له میشود آن را 15 دقيقه قبل از اينكه خورش را سرو نماييم به مرغ اضافه ميكنيم تا بپزد (زمان پخت باميه كوتاه ميباشد) و زماني كه خورش جا افتاد، همراه برنج سرو مينماييم.