سوپ زیره خواص دارویی بسیاری دارد و می تواند چندین نوع بیماری را یکجا و همزمان مداوا کند. البته سوپ زیره خوش طعم و اشتها آور هم است.
خواص دارویی زیره:
زیره بادشکن و ضد نفخ است. رطوبت را برطرف میکند و تقویتکننده معده و کبد است. اشتها را تحریک میکند و باعث لاغری میشود. با تاثیر بر روی عصب معده جلوی سکسکه را میگیرد. ورم طحال را از بین میبرد و اسهال را معالجه میکند. از طرفی درمان یبوست نیز هست. شیردهی را افزایش میدهد و چون دارای هورمونهای جنسی است، میل جنسی را افزایش میدهد.
روی میزان خون ریزی و قطع خونریزی دوران قاعدگی تاثیر میگذارد. عرق را زیاد میکند و بوی بد آن را برطرف میکند و خاصیت ضدعفونی کننده و میکروبکشی دارد.
مواد لازم برای تهیه سوپ زیره:
روغن، 1 قاشق سوپ خوری
پیاز، 2 عدد
گوشت، 250 گرم
رب گوجه فرنگی، نصف قاشق غذا خوری
آب گوشت، 1 لیتر
سیب زمینی، 250 گرم
فلفل سبز، 1عدد
سیر، 1حبه
فلفل وزیره پوست گرفته و لیمو ترش، به مقدار لازم
روش تهیه ی سوپ زیره
پیاز را خورد کرده ودر کمی روغن، سرخ می کنید. سپس گوشت ها را خرده کرده، به آن اضافه کنید و آن را کمی تفت می دهید. نمک و فلفل ورب گوجه به گوشت بزنید سپس، آب گوشت را به آن اضافه کنید تا به مدت 35 دقیقه بجوشد. سیب زمینی و فلفل خرد شده را به مواد سوپ اضافه کرده و بعد، سیر و زیره پوست گرفته را نیز به آن اضافه کنید، سپس بگذارید به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشد تا سوپ آ ماده شود.