مواد لازم سوخاري پنيري:
خامه 100 گرم
پنيرخامهاي 100 گرم
پيازچه 4 قاشق سوپخوري، خرد شده
پنير گودا و موتزارلا 1 پيمانه، رنده شده
سس خردل 2 قاشق چايخوري
آويشن 1 قاشق چايخوري
نمك، فلفل به ميزان لازم
نان تست 10 برش
شير 4 قاشق سوپخوري
تخممرغ 2 عدد، زده شده
آرد به ميزان لازم
پودر سوخاري 1 پيمانه
پودر پنير پارمزان يكدوم پيمانه
طرز تهیه سوخاري پنيري
خامه، پنيرخامهاي، پيازچهي خرد شده، پنيرهاي رنده شده، خردل، آويشن و كمي نمك و فلفل را با هم كاملاً مخلوط كنيد. روي نيمي از نانها را كاملاً با تركيب پنيرها پوشانيد و يك برش ديگر نان روي آن بگذاريد. با دست فشار دهيد تا كاملاً به هم بچسبد.
با چاقوي ارهاي يا يك چاقوي تيز هر كدام را به 2 يا 4 قسمت مثلثي شكل برش دهيد. شير و تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد تا كاملا صاف و يك دست شود. هر برش را ابتدا در آرد سفيد، بعد در مايه شير و تخممرغ زده شده و در انتها در تركيب پودر سوخاري و پنير پارمزان بغلتانيد. ساندويچهاي آماده را در سيني و به مدت حداقل 1 ساعت در يخچال بگذاريد تا مواد كاملاً جذب شوند. در روغن يا تركيب كره و روغن مايع سرخ كرده و سرو كنيد.
1ـ انرژي كل اين دستور 4508 كيلو كالري ميباشد كه 59 درصد آن از كربوهيدرات، 18 درصد آن از پروتئين و 23 درصد آن از چربي تأمين ميگردد.