مواد لازم برای سس :
سه حبه سیر
نصف پیاز سفید
دو عدد کنسرو نیم کیلویی گوجه فرنگی
ریحان ، پونه و جعفری تازه
نمک و فلفل
سیر و پیاز ریز شده را در روغن زیتون سرخ کنید ، گوجه فرنگی ها را به آن اضافه کنید ، سبزیجات معطر را به آن افزوده و نمک و فلفل بزنید و آهسته بجوشانید .
مواد اصلی لازانیا :
نصف فلفل دلمه ای قرمز
دو عدد هویج
یک گلچه کلم بروکلی
یک عدد کدوی سبز متوسط
3 تا 4 عدد قارچ بزرگ
250 گرم پنیر ریکوتا
350 گرم پنیر ماتزارلا
500 گرم رشته لازانیا
روش تهیه لازانیا با سبزیجات
سبزیجات را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ کنید . پاستا را در آب جوش ریخته و بمدت 10 دقیقه بجوشانید سپس آبکش کنید . روی سینی فر ، لایه نازکی از سس ریخته ، یک سوم لازانیا ، نصف نصف سبزیجات و ریکوتا ، کمتر از نصف ماتزارلا و سس را به ترتیب و لایه لایه بچینید . این کار را دوباره تکرار کنید تا مواد تمام شود . ظرف را با فویل پوشانده ، به مدت نیم ساعت با حرارت 375 درجه بپزید . فویل را از روی ظرف برداشته ، روی مواد پنیر رنده شده بریزید ، ده دقیقه دیگر آن را بپزید .