مواد لازم لازانیا با مرغ :
8 تا ده عدد ورقه لازانیا
دو فنجان گوشت مرغ پخته و خرد شده
دو قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
150 گرم قارچ خرد شده
450 گرم کنسرو گوجه فرنگی
نصف قاشق چای خوری ریحان خشک
نصف قاشق چای خوری پونه خشک
یک سوم قاشق چای خوری نمک و فلفل
سه قاشق سوپ خوری کره یا مارگارین
3 قاشق سوپ خوری آرد
300 گرم آب مرغ
یک فنجان پنیر ماتزارلا خرد شده
نصف فنجان پنیر ریکوتا
طرز تهیه سس گوجه :
کره را در یک قابلمه آب کنید . پیاز را در آن سرخ کنید تا شفاف شوند . قارچ ، ریحان ، پونه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه آن را بپزید .
گوجه ها را در مخلوط کن ریخته و سپس به قارچها اضافه کنید . آن را آهسته بجوشانید و مرغ ها را به آن اضافه کنید . در همان حال سس خامه را آماده کنید
طرز تهیه سس خامه :
کره را آب کرده ، آرد را به آن بیفزائید . بمدت 2 تا 3 دقیقه آن را هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا غلیظ شود .
لایه بندی لازانیا :
کمی سس خامه را روی سینی فر ریخته ، سه ورقه لازانیای پخته شده را روی آن قرار دهید ، یک سوم از مخلوط مرغ و یک سوم از سس خامه را روی آن ریخته ، روی هر لایه پنیر بپاشید . این لایه بندی را تکرار کنید . در آخر روی آن پنیر رنده شده بریزید . به مدت 20 تا 25 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت آن را بپزید .