گروه آشپزی گویدا
طرز تهیه سوپ پنیر و سبزیجات
مواد لازم :
شیر | 3 پیمانه |
آرد | سه چهارم پیمانه |
پنیر چدار | یک و نیم پیمانه |
نان تست برشته شده | به مقدار دلخواه |
آب مرغ | یک لیتر |
کرفس | یک بوته |
پیاز | یک عدد متوسط |
هویج | یک عدد متوسط |
کره | یک قاشق مرباخوری |
پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
پیاز و هویج را پوست بگیرید و مکعبی برش بزنید.
ساقه کرفس را خرد کنید.
اگر نان شما برشته نبود آن را برش بزنید و داخل فر قرار دهید تا برشته شود.
کره را در ظرف مناسب بریزید و پیاز، هویج و کرفس را کمی تفت دهید.
در ظرف دیگری آرد را به تدریج به شیر اضافه کنید تا گلوله نشود و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس سیر، فلفل سیاه و پاپریکا را اضافه کنید و برای مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.
سبزیجات و آب مرغ را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم پخت را ادامه دهید.
پنیر را رنده کنید و بعد از برداشتن سوپ از روی حرارت، آن را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود. سوپ را در ظرف مناسب بریزید و کمی از نان های برشته شده را روی آن قرار دهید.