طرز تهیه سالاد سیب زمینی و ذرت

سالاد سیب زمینیسالاد سیب زمینی و ذرت

زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 25 دقیقه
زمان خنک شدن: دو ساعت
تعداد: 8 نفر

مواد لازم

• 3 عدد بلال
• 900 گرم سیب زمینی

• نمک
• یک عدد پیاز قرمز
• 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
• فلفل سیاه
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• نصف پیمانه ریحان تازه خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز خرد شده

طرز تهیه

1. دانه های ذرت را جدا و آنها را آبپز کنید. سیب زمینی را با یک قاشق غذاخوری نمک در آب بپزید تا کاملا خنک شوند. هر دو را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
2. در همین زمان، پیاز را خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، پیاز خرد شده، سرکه، نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را با هم مخلوط کنید. ذرت ها را اضافه کنید.
3. سیب زمینی ها را له و سپس به مخلوط پیاز و ذرت اضافه کنید. روغن را اضافه کنید. ریحان و گشنیز و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ساعت پیش از سرو اجازه دهید خنک شود. در صورت تمایل می توانید پیش از سرو، آن را 24 ساعت در یخچال خنک کنید.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 30 January 2025
الخميس, ۳۰ رجب ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.