مواد لازم:
میگو آب پز 300 گرم
فیله ماهی شیرمتوسط یك عدد
سیب زمینی 750 گرم
خیار شور 200 گرم
نخود سبز یك قوطی
تخم مرغ آب پزشده سفت 4 عدد
هویج آب پز 2 عدد
پیاز متوسط یك عدد
خامه نصف فنجان
سس مایونز 2 فنجان
سركه یا آبلیمو 4 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به قدردلخواه
طرز تهیه:
فیله ماهی و میگو را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم.
استخوانهای ماهی را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.