طرز تهیه شیرینی قطاب

قطابگروه آشپزی گویدا

طرز تهیه شیرینی و شکلات

طرز تهیه شیرینی قطاب

مواد لازم :

  • کره: 100 گرم
  • آرد: 3 لیوان
  • ماست:نصف لیوان
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • شکر: یک لیوان
  • بیکینگ پودر: يك قاشق چایخوری
  • پودر هل:نصف قاشق چایخوری
  • گردوی خرد شده: نصف لیوان
  • دارچین: يك قاشق چایخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
  • پودر قند: برای تزئین


طرز تهیه:

1 - کره را بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس آن را با نصف شکر، ماست و تخم‌مرغ مخلوط کرده و با همزن هم بزنید.

2 - آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید و آن را کم‌کم به مایه اضافه کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد، سپس اضافه کردن آرد را متوقف کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در جایي گرم بماند.

3 - برای تهیه مواد داخل قطاب، نصف باقیمانده شکر، گردو، دارچین و هل را مخلوط کنید.

4 - خمیر را باز کنید و با یک لیوان یا قالب به شکل گرد برش بزنید. سپس داخل هر خمیر یک قاشق از مواد خشک بریزید و قطاب را مثل پیراشکی بپیچید.

5 - در یک قابلمه کوچک روغن مایع زیادی داغ کنید و قطاب‌ها را سرخ کنید، سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

6 - قطاب‌ها را در پودر قند بغلتانید و سرو کنید.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 30 January 2025
الخميس, ۳۰ رجب ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.