گروه آشپزی گویدا
طرز تهیه شیرینی و شکلات
طرز تهیه شیرینی قطاب
مواد لازم :
- کره: 100 گرم
- آرد: 3 لیوان
- ماست:نصف لیوان
- تخممرغ: یک عدد
- شکر: یک لیوان
- بیکینگ پودر: يك قاشق چایخوری
- پودر هل:نصف قاشق چایخوری
- گردوی خرد شده: نصف لیوان
- دارچین: يك قاشق چایخوری
- روغن مایع برای سرخ کردن:به میزان لازم
- پودر قند: برای تزئین
طرز تهیه:
1 - کره را بیرون بگذارید تا نرم شود. سپس آن را با نصف شکر، ماست و تخممرغ مخلوط کرده و با همزن هم بزنید.
2 - آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید و آن را کمکم به مایه اضافه کنید. آنقدر ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد، سپس اضافه کردن آرد را متوقف کنید. خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در جایي گرم بماند.
3 - برای تهیه مواد داخل قطاب، نصف باقیمانده شکر، گردو، دارچین و هل را مخلوط کنید.
4 - خمیر را باز کنید و با یک لیوان یا قالب به شکل گرد برش بزنید. سپس داخل هر خمیر یک قاشق از مواد خشک بریزید و قطاب را مثل پیراشکی بپیچید.
5 - در یک قابلمه کوچک روغن مایع زیادی داغ کنید و قطابها را سرخ کنید، سپس آنها را در صافی بریزید تا روغن اضافه خارج شود.
6 - قطابها را در پودر قند بغلتانید و سرو کنید.