گروه آشپزی گویدا
طرز تهیه شیرینی و شکلات
طرز تهیه شیرینی نخود چی
مواد لازم :
- روغن جامد: 250 گرم
- آرد نخودچی: 200 گرم
- پودر قند: 150 گرم
- هل: يك قاشق چایخوری
- خلال پسته و بادام: به میزان لازم
- زرده تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1 - روغن و شکر را با همزن خوب مخلوط کنید تا یک دست شود.
2 - تخممرغ و هل را اضافه کنید و کمکم آرد نخودچی را به مایه اضافه کنید و ورز دهید. مراقب باشید به روغن نیفتد. اگر به روغن افتاد کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.
3 - خمیر را برای حداقل نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
4 - فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را روی سطحی تمیز با وردنه باز کنید تا به ضخامت یک سانتیمتر برسد. سپس آن را قالب بزنید. اگر قالب ندارید میتوانید خمیرها را با دست به شکل کرههای کوچک دربیاورید و روی آنها خلال پسته فرو کنید.
5 - در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و شیرینیها را روی آن بچینید. لازم است بین شیرینیها یک سانتیمتر فاصله بگذارید.
6 - بعد از 10 تا 15 دقیقه شیرینی حاضر است. بهتر است مدام به آن سر بزنید تا نسوزد. شیرینیها نباید برشته شوند.
7 - شیرینی در این مرحله کمی شل است. باید سینی را بعد از سرد شدن در یخچل بگذارید تا شیرینیها خودشان را بگیرند، سپس آنها را در ظرف بچینید.