شير يك ليتر
پودر كاكائو دو قاشق غذاخوري
نسكافه يك قاشق غذاخوري
نشاسته گل پنج قاشق غذاخوري
كره 30 گرم
شكلات تختهاي رنده شده يك پيمانه
شكر چهار قاشق غذاخوري
خامه نصف پيمانه
كيك شكلاتي آماده دو قطعه 150 گرمي
طرز تهیه دسر کیک شکلاتی
نشاسته گل را در شير حل ميكنيم. پودر كاكائو و نسكافه را افزوده، روي حرارت ميگذاريم و هم ميزنيم. پس از گرم شدن، كره را نيز ميافزاييم تا به صورت فرني غليظ درآيد، سپس شكر و شكلات رنده شده را اضافه ميكنيم. مواد را از روي شعله برداشته و خامه را به آن اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خامه حل شود.
كيكها را به صورت برش يك سانتي، مربع شكل در ميآوريم و در ظرف مناسب سوفلهخوري متوسط ميچينيم. مواد دسر را ولرم روي كيك ريخته و در يخچال ميگذاريم.
نكــته:مواد دسر را نبايد داغ روي كيك ريخت تا خمير نشود