گروه آشپزی گویدا
طرز تهیه شیرینی و شکلات و کیک
طرز تهیه براونی زنجبیلی- کاکائویی
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• 1 ¾ آرد کامل
• ¾ پیمانه شکر
• ¾ پیمانه شکر قهوه ای
• ¼ پیمانه پودر کاکائو
• دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
• 1.5 قاشق چایخوری پودر دارچین
• یک قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• 12 قاشق غذاخوری کره آب شده
• نصف پیمانه شربت قند
• ¼ پیمانه شیر کامل
• یک عدد تخم مرغ درشت
• یک عدد زرده تخم مرغ
• 1.5 قاشق چایخوری جوش شیرین
• 225 گرم شکلات نیمه تلخ
طرز تهیه
1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید.
2. قالب را با روغن چرب کنید، روی آن آرد بپاشید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، همه مواد خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره، شربت، شیر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را در یک کاسه کوچک با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و آنها را هم بزنید.
3. در یک کاسه کوچک، ¼ پیمانه آب جوش و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس تکه های شکلات را اضافه کنید.
4. مواد را درون قالب بریزید و حدود 40 دقیقه در فر بپزید.
5. براونی ها را روی توری فلزی فر قرار دهید تا کمی خنک شوند. سپس سرو کنید.