طرز تهیه پای خامه-کارامل شکلاتی

کارامل شکلاتیگروه آشپزی گویدا

طرز تهیه شیرینی و شکلات

طرز تهیه پای خامه-کارامل شکلاتی


•    تعداد: 12 نفر

مواد لازم

•    8 قاشق غذاخوری کره 

•    دو پیمانه ویفر شکلاتی خرد شده

•    140 گرم زرده تخم مرغ

•    2/3 پیمانه شکر قهوه ای 

•    دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای



•    یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

•    1/8 قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه خامه پرچرب

•    دو قاشق غذاخوری خامه پرچرب

•    یک پیمانه شیر کامل

•    1.5 قاشق چایخوری عصاره وانیل

•    یک قاشق غذاخوری پودر کاکائ

طرز تهیه

1.    برای تهیه نان پای، فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. 4 قاشق غذاخوری کره را آب کنید و آنها را روی ویفرهای خرد شده بریزید. سپس آنها را کف قالب قرار دهید و فشار دهید تا فرم بگیرند. آنها را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. 

2.    برای تهیه پودینگ، شکلات را در کاسه بریزید و کنار بگذارید. زرده تخم‌مرغ، 2/3 پیمانه شکر قهوه ای، نشاسته ذرت و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

3.    نصف پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری خامه، شیر و باقی مانده کره را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید، بجوشند. از روی حرارت بردارید و به طور دایم هم بزنید به تدریج شیر داغ را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. دوباره آنها را روی حرارت قرار دهید و به طور مرتب هم بزنید تا بجوشند. پس از جوشیدن یک دقیقه دیگر بپزید و سپس وانیل را اضافه کنید. آنها را از روی حرارت بردارید و شکلات را اضافه کنید.  

4.    برای درست کردن پای، سس کاراملی را روی نان پای بریزید آنها را 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. روی آن پودینگ را بریزید و دو ساعت دیگر دوباره در یخچال قرار دهید. خامه، شکر قهوه ای، وانیل و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید. روی پودینگ سفت شده این مخلوط را بریزید و دوباره به مدت 30 دقیقه تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.  

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 30 January 2025
الخميس, ۳۰ رجب ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.