مواد لازم برای پخت کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی
كره 185 گرم
شكر 165 گرم
تخممرغ سه عدد
آرد 225 گرم
بيكينگ پودر دو قاشق چايخوري
پودر كاكائو 35 گرم
شير 125 ميليليتر
طرز تهیه کیک کره ای با کاکائو و روکش شکلاتی
قالب گرد 23 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني ميپوشانيم. تمام مواد را به دماي محيط رسانده، درون كاسه ريخته و با دور كند همزن ميزنيم تا مواد با هم مخلوط شوند. مواد را 8 الي 10 دقيقه با دور تند همزن ميزنيم تا صاف و يكدست شده و مواد كرم رنگ شوند، سپس مواد را درون قالب ريخته و در فري كه با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت يك ساعت قرار ميدهيم تا كيك پخته شود. بعد از پخت، پنج دقيقه صبر كرده، سپس روي پنجره سيمي خنك نموده و با سس شكلاتي تزيين و سرو ميكنيم.
مواد لازم براي رويه شكلاتي
كره 45 گرم
آب دو قاشق سوپخوري
پودر قند 120 گرم
پودر كاكائو دو قاشق سوپخوري
خامه فرم گرفته 150 گرم
شكر 30 گرم
طرز تهيه رويه شكلاتی
كره، آب و شكر را در ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم تا شكر حل شود. پودر كاكائو و پودر قند را مخلوط كرده، به تدريج به كره و شكر ذوب شده اضافه نموده و هم ميزنيم. سپس مواد را درون يخچال ميگذاريم تا غليظ شود. كرم خنك شده را با خامه فرم گرفته شده، مخلوط نموده و روي کیک ميريزيم.