مواد لازم برای کیک آجیلی
تخممرغ چهار عدد
روغن مايع نصف پيمانه
شكر يك پيمانه
نمك 1/8قاشق چايخوري
ماست يك پيمانه
آرد دو پيمانه
بيكينگپودر دو قاشق چايخوري
وانيل 1/8قاشق چايخوري
رنده پوست پرتقال يك عدد
مواد لازم برای روی کیک آجیلی
آجيل دلخواه و بدون نمك به ميزان لازم
كره 25 گرم
عسل سه قاشق سوپخوري
پودر قند 25 گرم
آب يك قاشق سوپخوري
طرز تهیه کیک آجیلی با تزئین آجیل کره و عسل
تخم مرغ و شكر را با همزن برقي ميزنيم تا شكر كاملا حل شود. وانيل و رنده پوست پرتقال را اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. ماست را به مواد اضافه كرده و با همزن در حد مخلوط شدن ميزنيم، سپس روغن مايع را افزوده و هم ميزنيم.
مواد خشك را با هم مخلوط كرده و در دو مرحله به مواد افزوده و با ليسك مخلوط ميكنيم. قالب 25 سانتيمتري تارت يا قالب دلخواه را چرب و آردپاشي كرده و مواد را درون قالب ميريزيم و بعد در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت 30 تا 40 دقيقه ميگذاريم تا پخته شود.
همه مواد رويه به غير از آجيل را با هم مخلوط ميكنيم و روي حرارت به مدت پنج تا هفت دقيقه ميجوشانيم. مقداري از شهد را روي كيك با برس ميكشيم و آجيل را به دلخواه روي كيك ميچينيم و از شهد باقيمانده نیز روي آجيلها ميدهيم تا آجيل به كيك بچسبد.
كيك را داخل قالب مربع 25 سانتيمتري پخته و بعد به صورت اشك(بوته جقه) برش زده و تزيين كرده و دور كيك را با گاناژ پوشش داده شده است