شیر مایع 1 لیتر
کره 100 گرم
بلالیت 1 پاکت
مغز پسته نصف لیوان(خرد شده)
شکر نصف لیوان
وانیل کمی
طرز تهیه:
. بلالیت ها را در قابلمه می ریزیم و با قاشق آن را خرد می کنیم و سپس با کره آن را کمی تفت می دهیم تا رنگ آن کمی تغییر کند مواظب باشید بلالیت ها نسوزد
. شیر را می جوشانیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود.
. بلالیت و مغز پسته خرد شده را به همراه وانیل به شیر اضافه می کنیم.
. مواد را بر روی اجاق گاز با شعله ملایم می گذاریم تا کمی بجوشد و غلیظ شود باید غلظت شیرینی مثل ماست باشد
. شیرینی را بصورت گرم میل می کنیم...