دستور طرز تهیه دلمه با استفاده از سیرابی یا همان دلمه سیرابی برای این نوبت از مجله آشپزی گویدا برای شما دوستان عزیز انتخاب شده است با ما همراه شوید برای آشنایی با مواد لازم برای این تهیه دلمه .
سيرابي تميز شده يك دست
ماست دو پيمانه
سير چهار حبه
رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
رب فلفل يك قاشق سوپخوري
كره يك قاشق سوپخوري
روغن زيتون 4/1 پيمانه
پياز متوسط دو عدد
مواد لازم براي داخل دلمه
گوشت چرخكرده 250 گرم
پياز متوسط چهار الي پنج عدد
برنج نيمدانه يك پيمانه
جعفري يك دسته كوچك
سير دو حبه
رب فلفل يك قاشق مرباخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق مرباخوري
نمك و فلفل قرمز به ميزان لازم
طرز تهیه دلمه سیرابی
سيرابي را به صورت مربعهاي 7×7 برش ميزنيم و به مدت يك روز در مخلوط ماست و سير ميخوابانيم. گوشت چرخكرده، پيازهاي نگيني ريز خرد شده، برنج خيس كرده، جعفري ساطوري شده، سير ريز خرد شده، رب فلفل و رب گوجهفرنگي را به همراه نمك و فلفل با هم مخلوط كرده و خوب ورز ميدهيم. سيرابيهاي مزهدار شده را آب ميكشيم و از مواد گوشتي داخل آنها گذاشته و دور آن را با نخ و سوزن ميدوزيم. درون زودپز مخلوط كره و روغن زيتون را ريخته و رب گوجهفرنگي، رب فلفل و پياز خرد شده را اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم، سپس دلمههاي پيچيده شده را داخل آن چيده و آبجوش را اضافه ميكنيم، نمك و فلفل ميزنيم و در زودپز را ميبنديم تا دلمهها بپزند