خوردن شکلات و فراورده های شیرین شکلاتی علاوه بر اینکه موجب شادابی می شود ،انرژی قابل توجهی هم به بدن می دهد. فراورده های شکلاتی با توجه به دارا بودن قند فراوان ساعتی قبل از انجام مسابقات ورزشی نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطلب طرز تهیه ی دونات شکلاتی را به شما خوبان آموزش می دهیم. امیدواریم که از خوردن آن لذت برده و در شادی هایتان از آن استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه ی دونات شکلاتی:
شير گرم: 1 ليوان
پنير خامه ای: 2 قاشق غذاخوري
شكر: 2/1 ليوان
روغن مايع: 3/1 ليوان
خميرمايه: 1 قاشق غذاخوري
وانيل: 2/1 قاشق چايخوري
نمك: كمي
آرد سفيد:3 ليوان
بيكينگ پودر: 1 قاشق مرباخوري
مواد لازم برای تزئین روی دونات شکلاتی:
شکلات کاکائویی: 100 گرم
شکلات شیری: 50گرم
ترافل: به مقدار لازم
پودر گردو یا پسته: به مقدار لازم
طرز تهيه ی دونات شکلاتی:
1. آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده كنار بگذاريد.
2. بقيه مواد را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.
3. مواد را در ظرف سرداري به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.
4. مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد سپس مواد را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.
5. خمير را با وردنه باز كرده، قالب بزنيد سپس دونات ها را در سيني فري كه از قبل چرب كرده و كاغذ روغني انداخته ايد با فاصله از هم بگذاريد.
6. روي دونات ها با برس كمي شير مايع بكشيد.
7. سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار دهيد تا دونات ها با حرارت 170 درجه سانتيگراد و به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزند. روي دونات هاي بايد طلايي رنگ شود.
8. روي دونات ها را مي توانيد با شكلات تخته اي ذوب شده تزئين كنيد.