طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان

با مجله گویدا همراه باشید اینبار با طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان ابتدا مواد لازم برای تهیه ترشی

 بادنجان كبابي چهار عددطرز تهیه ترشی قارچ و بادمجان

ريحان، جعفري، گشنيز و ترخون ساطوري شده روي هم نصف پيمانه

 قارچ اسلايس و بخارپز شده دو پيمانه

 نمك و فلفل سياه از هر كدام يك قاشق مرباخوري

 روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري

سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز از هر كدام يك قاشق مرباخوري

 فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوري

 سركه به ميزان لازم

 

طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان

بادنجان‌ها را به صورت نگيني خرد مي‌كنيم و با دو قاشق روغن زيتون روي شعله ملايم تفت مي‌دهيم. قارچ‌ها را نيز با دو قاشق غذاخوري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. سياه‌دانه، گل‌پر و تخم گشنيز را بدون روغن تفت داده و آسياب مي‌كنيم و از اين تركيب يك قاشق چايخوري به بادنجان و قارچ مي‌افزاييم. سپس بقيه مواد را افزوده و در انتها سركه را به حدي اضافه مي‌كنيم تا مخلوط مواد ترشي غليظ باشد.

4.5 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (2 Votes)
Thursday, 21 November 2024
الخميس, ۱۹ جمادى الأولى ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۰۱ آذر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.