با مجله گویدا همراه باشید اینبار با طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان ابتدا مواد لازم برای تهیه ترشی
بادنجان كبابي چهار عدد
ريحان، جعفري، گشنيز و ترخون ساطوري شده روي هم نصف پيمانه
قارچ اسلايس و بخارپز شده دو پيمانه
نمك و فلفل سياه از هر كدام يك قاشق مرباخوري
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز از هر كدام يك قاشق مرباخوري
فلفل تند خرد شده دو قاشق غذاخوري
سركه به ميزان لازم
طرز تهیه ترشی قارچ و بادنجان
بادنجانها را به صورت نگيني خرد ميكنيم و با دو قاشق روغن زيتون روي شعله ملايم تفت ميدهيم. قارچها را نيز با دو قاشق غذاخوري روغن زيتون تفت ميدهيم. سياهدانه، گلپر و تخم گشنيز را بدون روغن تفت داده و آسياب ميكنيم و از اين تركيب يك قاشق چايخوري به بادنجان و قارچ ميافزاييم. سپس بقيه مواد را افزوده و در انتها سركه را به حدي اضافه ميكنيم تا مخلوط مواد ترشي غليظ باشد.