طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه در این ساعت تقدیم شما
مواد لازم برای طرز تهیه کیک ساندویچ
پنير خامهاي 100 گرم
خامه 100 گرم
ماست خامهاي دو تا سه پيمانه
نان تست 12 عدد
ژامبون چهار ورق
گوجهفرنگي و هويج رنده شده به ميزان لازم
طرز تهیه کیک ساندویچ
دور نانهاي تست را بريده و سپس آنها را روي سيني كنار هم ميچينيم. ماست خامهاي، خامه و پنير خامهاي را هم زده و روي نانها ميماليم تا كاملا روي آن را بپوشاند. روي مواد، ژامبون، گوجهفرنگي خرد شده و هويج ميگذاريم، سپس يك لايه ديگر نان قرار داده و مايه ماست ميماليم و اين كار را تكرار ميكنيم.
با مواد ماست و خامه دور تا دور كيك را پوشانده تا شبيه به كيك خامهاي شود، سپس روي آن را با يك پلاستيك نایلونی طوري ميپوشانيم تا روي كيك خراب نشود و آن را در يخچال به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا خودش را گرفته و شل نشود. پس از آن اطراف كيك را با پنير خامهاي شكوفه زده و با سبزيهاي دلخواه تزيين مينماييم.