طرز تهیه خوراك ماهي خوشمزه
سير كوبيده پنج حبه
روغن زيتون پنج قاشق غذاخوري
زيره سبز يك قاشق چايخوري
آب ليموترش چهار قاشق غذاخوري
گشنيز تازه دو قاشق غذاخوري
فلفل و نمك به ميزان لازم
ماهي تكهشده يك عدد
ماهي غذايي خوشمزه و غني از امگا3 است. البته بهتر است بدانيد كه پختن آن در فر يا كبابي كردن انواع ماهي، سالمترين روش تهيه اين غذاي لذيذ و مفيد ميباشد. به همين علت تصميم گرفتم نحوه درست كردن يك نوع خوراك ماهي در فر را به شما آموزش دهم. ابتدا سيركوبيده، روغن زيتون، زيره سبز، آبليمو، گشنيز تازه، فلفل و نمك را مخلوط كرده و ماهي را به مدت سه ساعت در اين مواد ميخوابانيم تا مزهدار شود.
مواد لازم براي تهيه سس:
گوجهفرنگي 500 گرم
كرفس يك ساقه
زيره سبز نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز يك قاشق چايخوري
رب گوجهفرنگي يك قاشق غذاخوري
گشنيز يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز خلالشده يك عدد
طرز تهيه سس:
براي تهيه سس اين خوراك، ابتدا داخل تابه روغن ريخته و پياز را سرخ ميكنيم. گوجهفرنگي، كرفس و فلفل را ميكس كرده و با پياز مخلوط ميكنيم. رب گوجهفرنگي، نمك، گشنيز و زيره را به مواد اضافه ميكنيم و روي حرارت ميگذاريم تا كمي غليظ شود. سپس مقداري از سس را در كف ظرف مخصوص ريخته و ماهي را در ظرف ميگذاريم و تمام سطح ماهي را با سس ميپوشانيم و به مدت 45 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا بپزد.