موادلازم:
میگو 12 عدد
آرد سوخاری و شیر از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=1/4 پیمانه
زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چایخوری
تخممرغ یك عدد
اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم)
آرد یك قاشق چایخوری
روغن زیتون یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه میگو سوخاری با اسفناج
میگوها را شسته و پاك میكنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط میكنیم.
تخممرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این كار را تكرار میكنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ مینماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه میگذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت میگذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر میداریم. روغنزیتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو میگذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را میچینیم