طرز تهيه باقلواي پاكستاني
آماده سازی : 90 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه باقلواى پاكستانى :
ورمیشل پاکستانی | 200 گرم |
روغن مایع | 50 گرم |
شیر عسلی | 200 گرم |
خردهاى نگينى پسته و گردو | روی هم 200 گرم |
پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) | از هر كدام 1 قاشق چای خوری |
گلاب | 50 میلی لیتر |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذا خوری |
کره | 30 گرم |
طرز تهیه باقلواى پاكستانى :
ابتدا ورميشل ها را باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس خردههاى گردو وپسته ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران را اضافه ميكنيم و كمى تفت ميدهيم و شير عسل را به مواد اضافه ميكنيم ... كمى تفت ميدهيم و از روى حرارت برمى داريم .
وقتى كمى خنك شد ( ولرم باشد) داخل قالبهاى مينى مافين ريخته و حداقل يك ساعت صبر ميكنيم تا شكل قالب رو بگيرند . (خارج از يخچال ) بعد از اينكه باقلواها را از قالب خارج كرديم آماده است براى تزئين و نوش جان كردن ...