گروه آشپزی گویدا
طرز تهیه شکلات و شیرینی
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
پودینگ شکلاتی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان پخت: یک ساعت و 25 دقیقه
مواد لازم
• 110 گرم شکلات نیمه تلخ خرد شده
• دو قاشق غذاخوری کره
• 1.5 قاشق چایخوری وانیل
• 1 ¾ پیمانه شیر
• ¾ پیمانه شکر
• ¼ پیمانه کاکائو
• 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
• ¼ قاشق چایخوری نمک
• 3 عدد زرده تخممرغ
• نصف پیمانه خامه همزده
• دو قاشق غذاخوری شکلات رنده شده
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط شکلات، کره و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید و آنها را کنار بگذارید. شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
2. در کاسه ای دیگر، شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید. سپس سرعت همزن را کم کنید و دوباره به هم زدن ادامه دهید تا یکدست و لطیف شوند. نیمی از شیر داغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس مخلوط کاکائو را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلظت موردنظر برسند. در این فاصله باید به طور مدام آنها را هم بزنید. حدود 8 دقیقه تقریبا کافی است تا به غلظت خوبی برسد.
3. آنها را درون کاسه بریزید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.