طرز تهیه کلوچه خرما و گردو

کلوچهگروه آشپزی گویدا 

طرز تهیه کلوچه

طرز تهیه کلوچه خرما و گردو 

مواد لازم

 روغن مایع  110 گرم
 شکر  25 گرم
 مایه خمیر فوری  6 گرم
 شیر ولرم  250 میلی لیتر
 آرد  حدود 450 گرم
وانیل 4/1 قاشق چایخوری


مواد میانی :

 خرما  250 گرم
 گردو  150 گرم
 دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل  2/1 قاشق چایخوری


طرز تهیه :
ابتدا خمیر ترش (مایه خمیر) را با شیر نیم گرم و کمی از شکر مخلوط کرده و درب آنرا می گذاریم تا خمیر مایه عمل آید (حدود 5 تا 10 دقیقه کافی است) سپس شکر را به علاوه روغن، وانیل و خمیر مایه عمل آمده مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر بدست نچسبد.

پس از کمی ورز دادن روی خمیر را پوشانده حدود نیم ساعت استراحت داده تا خمیر ور بیاید. بعد از آن میتوانیم خمیر را به اندازه های 50 گرمی چانه کرده مواد میانی را وسط آن قرار داده و آنرا اندازه نارنگی فرم داده در سینی چرب شده قرار داده و روی آن مهر زده و مهر را فشار دهید تا کلوچه پهن شود سپس روی آنرا یک زرده تخم مرغ که مخلوط شده از کمی زعفران و یک قاشق شیر و یک قاشق چایخوری شکر روی آن گواش کرده و کنجد پاشیده در فر 200 درجه سانتیگراد یا شماره گاز 5 و یا 400 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.(این خمیر احتیاج به استراحت دوم ندارد)

طرز تهیه مواد میانی:
خرما را از هسته جدا کرده در صورت تمایل پوست آن را بگیرید کمی حرارت دهید سپس با پشت قاشق کمی آن را له کنید با گردو ریز شده و دارچین و زنجبیل مخلوط کنید.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

ديدگاه (0)

RSS
    Attach images by dragging & dropping or by selecting them.
    The maximum file size for uploads is MB. Only files are allowed.
     
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    The maximum number of 3 allowed files to upload has been reached. If you want to upload more files you have to delete one of the existing uploaded files first.
    ارسال به عنوان
    GRID LIST
    موفقیت
    گنج
    طلاق
    شوهرداری
    ازدواج
    Thursday, 13 February 2025
    الخميس, ۱۴ شعبان ۱۴۴۶
    پنجشنبه, ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
    ۰۱:۱۱:۵۱

    Please publish modules in offcanvas position.