در این ساعت با دستور طرز تهیه یک ته چین دیگر در خدمت شما هستیم .اینبار ته چین فیروز کوهی بسیار مقوی و خوش طعم یک غذای کامل ابتدا مواد لازم برای تهیه ته چین فیروزکوهی
مواد اولیه برای تهیه ته چین فیروزکوهی
برنج چهار پیمانه
سبزیپلویی 500 گرم
گوشت گوسفندی سردست 250 گرم
چغندر یک تا دو عدد
هویج دو عدد
قیسی زردآلو نصف پیمانه
پیاز یک عدد
گَردِ لیمو دو قاشق غذاخوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه ته چین فیروز کوهی
گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در میآوریم. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و میگذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیمپز شود.
برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقهحلقه برش میدهیم. هویج را هم به شکل مورب برش میزنیم. قیسی را شسته و خیس میکنیم.
مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج میریزیم. گوشت نیمپز را قرار داده، روی آن گردلیمو میپاشیم. چغندر و هویج را روی گوشت قرار میدهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج میریزیم تا موادمان به صورت لایهای درون قابلمه ریخته شود. قیسیها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج میریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم میکنیم