طرز تهیه ساندویچ فلافل با طعم سوسیس عاشق فلافل شوید

 

فلافل غذایی گرم و خوش طعم که در جنوب کشورمان در شهر هایی چون آبادان بندر عباس و اهواز و بوشهر و کشورهای عربی 

طرز تهیه فلافل

جایگاه خاصی دارد دستور های متنوعی برای تهیه فلافل در کشورها و شهر های مختلف وجود دارد این یک دستور متفاوت از تهیه فلافل است  به احتمال زیاد تا به حال طعم این فلافل را نچشیده اید با تهیه این فلافل از طعم خانگی آن لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه فلافل با طعم سوسیس

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی
سوسیس مخصوص 150 گرم
نخود خیس شده ۵۰۰ گرم
سیر 2 حبه
کاهو خورد شده 
خیار شور
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
نمک ،فلفل ، ادویه ی دلخواه به میزان لازم
دستور پخت فلافل 
نخود را ۴۸ ساعت در آب گذاشته تا خیس بخورد آب آن را عوض کرده و در یخچال نگهداری کنید سپس نخود ها را آبکش کنید و به همراه سوسیس ها و چند حبه سیر مقدارش به خودتان بستگی دارد  ۲-۳ بار چرخ کنید  . در مرحله آخر برای نیم کیلو نخود ۳ قاشق آرد اضافه میکنیم وهم چنین نمک و کاری و زنجبیل و فلفل قرمز هرکدام به میزان لازم و ذائقه شما به مخلوط اضافه میکنیم 
سپس ماهی تابه را روی اجاق قرار میدهیم تا کاملا گرم شود
وقتی ماهی تابه گرم شد درون آن روغن به اندازه ای که فلافل ها در آن شناور شود میریزیم
وقتی روغن کاملا گرم شدمخلوط از قبل تهیه شده فلافل را درون قالب ریخته و در روغن داغ قرار میدهیم اگر قالب در اختیار نداشتید می توانید از هر وسیله ای برای شکل دهی به آن استفاده کنید مهم این است که مخلوط خمیر فلافل درون یک قالب فشرده شود تا در هنگام سرخ شدن از هم نپاشد  از قاشقک که گودی مناسبی داشته باشد هم میتوانید برای قالب فلافل استفاده کنید
بعد از سرخ شدن فلافل ها آن ها را درون توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافه خارج شود .
می توانید  آنرا با خیار شور کاهو و گوجه فرنگی حلقه شده به همراه سس مورد علاقه خود به صورت ساندویچ سرو نمایید.
 
4.5454545454545 1 1 1 1 1 Rating 4.55 (11 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 04 July 2024
الخميس, ۲۷ ذو الحجة ۱۴۴۵
پنجشنبه, ۱۴ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.