شما می توانید با درست کردن همبرگر در منزل خود از خوردن همرگر لذت ببرید بدون اینکه نگران مشکلات فست فود ها مثل اینکه آیا روش پخت استاندارد بوده و یا مواد استفاده شده بهداشتی بوده است یا خیر یا ... نباشید و لذت آشپزی و خوردن همبر به شکلی متفاوت را تجربه کنید.
مواد لازم
گوشت و یا مرغ چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد؛ پوست کنده شود.
سیبزمینی متوسط:یک عدد؛ پوست کنده شود.
تخممرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: نصف تا یک پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه همبرگر در خانه
• ابتدا سیبزمینی سپس پیاز را درون ظرف بزرگی رنده کنید.
• یکی از تخممرغها را به ظرف اضافه کرده و با چنگال یا دست خوب هم بزنید.
• در این مرحله، ابتدا گوشت سپس تخممرغ دیگر را اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید.
• پودر سوخاری را به مخلوط اضافه کنید. ( پودر را تا حدی اضافه کنید که مخلوط چسبندگی پیدا کند ولی خیلی خشک نشود).
• نمک و فلفل را تا حد نیاز به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط را به شکل ۴ عدد همبرگر در آورید.
• همبرگرها را میتوانید باربکیو کرده و یا درون تابه سرخ کنید