با طرز تهیه پاستـا با كـدو در خدمت شما هستیم
مواد اولیه پاستا با کدو :
كره پنج قاشق غذاخوري
پياز سفيد خلالي خرد شده يك عدد
كدو به صورت ورقههاي نازك 450 گرم
پاستا 400 گرم
مغز گردو، درشت خرد شده نصف پيمانه
جعفري خرد شده سه قاشق غذاخوري
خامه روان دو قاشق غذاخوري
طرز تهیه برای 4 نفر
كره را در تابه حرارت دهيد و پياز را به آن اضافه كنيد تا پنج دقيقه تفت بخورد، سپس كدو را به آن بيفزاييد. مواد را خوب هم بزنيد. در تابه را ببنديد و صبر كنيد تا بپزند و در اين مدت، گاهي موادمان را هم ميزنيم. پاستا را طبق دستور روي بستهبندي آبكشي كنيد.
همان وقت كه پاستا در حال جوش است، گردو، جعفري و خامه را درون مايه كدو بريزيد. مواد را خوب هم بزنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد.
پاستا را مجددا درون قابلمه تميز برگردانيد، سس كدو را روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد. اگر دوست داشتيد روي ظرف پاستا، پنير پارمزان بريزيد و با جعفري خرد شده آن را تزئين كنيد.