طرز تهیه پاپ کورن جوجه

مرغ بدون استخوان و پوست    500 گرمطرز تهیه جوجه

 عسل     يك قاشق سوپخوري

 تخم مرغ        يك عدد

 آرد       يك پيمانه

 روغن       به ميزان لازم

 نمك      دو قاشق چايخوري

 شير     نصف پيمانه

طرز تهیه پاپ کورن جوجه

مرغ را به تكه‌هاي كوچك تقسيم مي‌كنيم. تكه‌هاي مرغ را با عسل و نصف قاشق چايخوري نمك مخلوط مي‌نماييم. در كاسه‌اي شير و تخم‌مرغ را مخلوط كرده و در ظرفي ديگر باقيمانده نمك و آرد را با هم مخلوط مي‌كنيم.

تكه‌هاي مرغ را ابتدا در مخلوط شير و تخم‌مرغ زده، سپس آنها را در آرد مي‌غلتانيم، تا كاملا سطح مرغ‌ها پوشانده شود و اجازه مي‌دهيم به مدت 10 دقيقه در آرد بماند. در يك قابلمه بزرگ روغن را داغ نموده، سپس آرد اضافي را از روي تكه‌هاي مرغ تكانده و در روغن داغ به مدت سه دقيقه سرخ مي‌كنيم، تا جوجه‌ها طلايي شوند. پس از اين كه پاپ كورن‌ها آماده شدند، آنها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آنها گرفته شود. اين پاپ كورن جوجه را به صورت داغ و به همراه انواع سس سرو كنيد.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 30 January 2025
الخميس, ۳۰ رجب ۱۴۴۶
پنجشنبه, ۱۱ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.