مرغ بدون استخوان و پوست 500 گرم
عسل يك قاشق سوپخوري
تخم مرغ يك عدد
آرد يك پيمانه
روغن به ميزان لازم
نمك دو قاشق چايخوري
شير نصف پيمانه
طرز تهیه پاپ کورن جوجه
مرغ را به تكههاي كوچك تقسيم ميكنيم. تكههاي مرغ را با عسل و نصف قاشق چايخوري نمك مخلوط مينماييم. در كاسهاي شير و تخممرغ را مخلوط كرده و در ظرفي ديگر باقيمانده نمك و آرد را با هم مخلوط ميكنيم.
تكههاي مرغ را ابتدا در مخلوط شير و تخممرغ زده، سپس آنها را در آرد ميغلتانيم، تا كاملا سطح مرغها پوشانده شود و اجازه ميدهيم به مدت 10 دقيقه در آرد بماند. در يك قابلمه بزرگ روغن را داغ نموده، سپس آرد اضافي را از روي تكههاي مرغ تكانده و در روغن داغ به مدت سه دقيقه سرخ ميكنيم، تا جوجهها طلايي شوند. پس از اين كه پاپ كورنها آماده شدند، آنها را روي دستمال آشپزخانه ميگذاريم تا روغن اضافي آنها گرفته شود. اين پاپ كورن جوجه را به صورت داغ و به همراه انواع سس سرو كنيد.