طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا

موادلازم:
كنسرو مارچوبه= يك شيشه معادل 20 عدد
لازانيا= پنج ورق
سس سفيد=يك پيمانه
سس فرانسوي=سه قاشق سوپخوري
ژامبون گوشت 90 درصد=پنج ورق
پنير گودا رنده شده = نصف پيمانه
فلفل دلمه‌اي رنگي خردشده 1/4پيمانه
كيپر =يك قاشق سوپخوري
روغن مايع= سه قاشق سوپخوري
نمك و فلفل نيم‌كوب=به ميزان لازم
طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا:
فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن كرده و ظرف پيركسي را چرب مي‌‌كنيم. لازانيا را در آب جوش با كمي نمك جوشانده تا نرم شود، سپس با آب سرد آبكش مي‌‌كنيم. سس سفيد را با سس فرانسوي مخلوط كرده و آن را در ظرف پيركس مي‌‌ريزيم. مارچوبه‌ها را به دسته‌هاي چهارتايي تقسيم كرده، ميان ژامبون قرار داده و رول مي‌‌نماييم. دور ژامبون را با لازانيا پوشانده و رول مي‌‌كنيم. رول‌ها را روي سس‌ها در ظرف چيده و مجددا باقي سس را روي رول‌ها مي‌‌ريزيم و سپس روي آن پنير گودا، فلفل دلمه‌اي، كيپر و فلفل مي‌‌پاشيم. ظرف را به
مدت 15 دقيقه در فر قرار داده تا پنير آب شده و رول مارچوبه و لازانيا حاضر شود.

 

مارچوبه يا asparagus گياهي است با تاريخچه 2000 ساله كه براي تزيين غذا و دارو استفاده مي‌شود. منشا آن مديترانه شرقي و از آن جا به تمام دنيا راه يافته است. اگر از تازه آن استفاده مي‌كنيد، در پي ساقه‌هاي سبز روشن باشيد. اين گياه با دو رنگ سبز و سفيد موجود مي‌باشد و در ايران بيشتر به صورت كنسرو به فروش مي‌رسد. مي‌توانيد كيپر را از فروشگاه‌هاي مواد غذايي تهيه كنيد و در صورت در دسترس نبودن از زيتون بدون هسته و حلقه‌اي خرد شده استفاده نماييد.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Friday, 31 January 2025
الجمعة, ۰۱ شعبان ۱۴۴۶
جمعه, ۱۲ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.