مواد لازم لازانیای مرغ:
خمیر لازانیا
مرغ گریل شده: 80 گرم
قارچ: 20 گرم
فلفل سبز: 20 گرم
پنیر پارمسان: 20 گرم
پنیر موتزارلا: 20 گرم
سس آلفردو: 40 گرم
خامه:20 گرم
پنیر خامهای: 20 گرم
روش تهیه لازانیا مرغ:
فیله مرغ گریل شده را از عرض به تكههای كوچك برش زده و در بشقابی میگذاریم. روی خمیر لازانیا را به پهنای خمیر با قاشق چوبی با خامه پر میكنیم، سپس یك لایه پنیرخامهای و كمی پنیر پارمسان را به آنها میافزاییم.
مرغ گریل شده را روی سس آلفردو قرار داده و سپس قارچ برش خرده و فلفل سبز را روی آنها گذاشته و خمیر را رول میكنیم و در آخر خمیر رول شده را با مرغ گریل شده و پنیر پارمسان تزئین میکنیم.
دمای پخت 280 درجه سانتیگراد و به مدت 6 دقیقه.