مواد لازم برای تهیه لازانیای مکزیکی :
سوسيس 12 عدد
روغن زيتون يك قاشق سوپخوري
پياز متوسط خرد شده نصف يك عدد
فلفل سبز بزرگ خرد شده يك عدد
گوجهفرنگي كبابي 3/4 پيمانه
سس گوجهفرنگي يك پيمانه
نمك يك قاشق چايخوري
زيره سبز و پودر سير نصف قاشق چايخوري
پودر چيلي 1/4قاشق چايخوري
تورتياي ذرت شش عدد
پنير پيتزا يك و نيم پيمانه
پيازچه خرد شده دو عدد
گشنيز خرد شد يك قاشق سوپخوري
مواد لازم براي گوجهفرنگي كبابي
گوجهفرنگي بزرگ چهار عدد
سير رنده شده دو حبه
پودر آويشن 3/4قاشق چايخوري
شكر و نمك نصف قاشق چايخوري
فلفل سياه 1/4قاشق چايخوري
روغن زيتون نصف پيمانه
طرز تهیه گوجهفرنگي كبابي
فر را با حرارت 170 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. روي هر يك از گوجهفرنگيها شيارهايي ايجاد ميكنيم، سپس گوجهفرنگيها را به مدت يك دقيقه در آب جوش انداخته و بعد آن را درون آب سرد مياندازيم. گوجهفرنگيها را از وسط نصف كرده و پوست آنها را جدا ميكنيم. هستههاي گوجهفرنگي را خارج و آنها را خرد نموده و به همراه سير، پودر آويشن، شكر، نمك، فلفل سياه و يك قاشق سوپخوري روغن زيتون در تابه با درپوش ريخته و به مدت 30 دقيقه در فر ميگذاريم. سپس تابه را از فر درآورده و ميگذاريم تا خنك شود. گوجهفرنگيها را درون ظرف شيشهاي ريخته، روي آن را با باقيمانده روغن زيتون پوشانده و در آن را محكم ميبنديم. اين سس را ميتوانيم تا چهار روز در يخچال نگهداري كنيم.
طرز تهیه لازانیای مکزیکی :
سوسيسهاي خرد شده را در تابه برروي حرارت تفت ميدهيم، سپس آنها را به بشقاب منتقل كرده و كنار ميگذاريم. در همان تابه پياز و فلفل سبز را به همراه روغن زیتون به مدت چهار دقيقه تفت ميدهيم تا نرم شوند. گوجهفرنگي كبابي، سس گوجهفرنگي، نمك، پودر چيلي، زيره و پودر سير را افزوده و مواد را هم ميزنيم تا با هم مخلوط شوند. حرارت را كم نموده و اجازه ميدهيم تا سس به مدت 20 دقيقه روي حرارت باقي بماند تا غليظ شود، سپس سوسيسها را به مواد سس ميافزاييم. فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. با قاشق كمي از سس را كف تابه مخصوص فر ميريزيم. سه عدد از تورتياها را از طول در تابه ميگذاريم تا كف آن را بپوشاند. نيمي از سس را روي تورتياها ريخته و روي آن نيمي از پنير پيتزا را ميريزيم. سه تورتياي ديگر را روي پنير گذاشته و با باقي مانده سس و نصف پيمانه پنير روي آن را ميپوشانيم. لازانيا را به مدت 20 دقيقه درون فر ميگذاريم تا آماده شود. سپس تابه را از فر درآورده و روي آن پيازچه، گشنيز خرد شده، پنير پيتزا ريخته و دوباره به مدت 10 دقيقه تابه را درون فر ميگذاريم تا پنير آب شود. سپس تابه را از فر درآورده و پس از خنك شدن برش زده و سرو ميكنيم