مواد لازم براي خمير سمبوسه:
آرد=3 ليوان
تخم مرغ=1 عدد
روغن=2 قاشق غذاخوري
ادويه كاري=1 قاشق غذاخوري
آب=4/1 ليوان
سيب زمني آبپز=1 عدد
خميرمايه=1 قاشق غذاخوري
مواد لازم براي داخل سمبوسه:
سيب زميني نيمه آبپز شده=2 عدد
فلفل دلمه=1 عدد
فلفل سبز تند=1 عدد
پياز=1 عدد
سير=1 حبه
نمك و فلفل=به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز=كمي
طرز تهيه خمير سمبوسه:
. تخم مرغ را در ظرفي ريخته بزنيد.
. روغن و ادويه كاري را به تخم مرغ اضافه كرده هم بزنيد سپس سيب زميني آبپز را به مواد اضافه كنيد هم بزنيد.
. آب را به مواد اضافه كرده سپس آرد و خمير مايه را با هم مخلوط كرده كم كم به مواد اضافه كرده و با دست خوب ورز دهيد تا خمير صاف و يكدستي حاصل شود.
خمير را به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا ور بيايد.
. براي مواد داخل سمبوسه،پياز و سير را نرم رنده كرده و در روغن كمي تفت دهيد سپس فلفل دلمه را به صورت خلال باريك خرد كرده در روغن كمي تفت دهيد.
. سيب زميني نيمه آبپز شده را به صورت مكعب شكل خرد كرده همراه با بقيه مواد كمي تفت دهيد سپس به آن ادويه اضافه كرده مواد را هم بزنيد.
. از خمير 16 گلوله كوچك برداشته سپس هر كدام را جداگانه با وردنه باز كرده و از وسط به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد.
. خمير را طبق شكل درآورده و با مواد سمبوسه پر كنيد.
. سمبوسه ها را بسته و در روغن فراوان سرخ كنيد.