طرز تهیه افطاری و سحری به سبک اردن ، خوشمزه

 

با طرز تهیه غذایی پر انرژی خوشمزه و مقوی مناسب برای افطاری و سحری افطار و سحر با ما باشید دستور تهیه این نوع 

طرز تهیه افطاری و سحری

افطاری که در سحر هم استفاده می شود به کشور اردن منصوب است به راحتی با این غذا کمبود انرژی خود را تامین میکنید و در ماه مبارک رمضان دچار ضعف و بیحالی نخواهید شد 
مواد لازم برای ۴ نفر
  رطب: ۲۰ عدد
  خامه فرم‌گرفته: نصف پیمانه
  رنده پوست لیمو: یک قاشق چای‌خوری
  مغز خشکبار: یک‌‌چهارم پیمانه، نیمکوب
  عسل: یک یا۲ قاشق غذا‌خوری
روش تهیه:
 رطب‌ها را شسته و  در صورت تمایل پوست بگیرید، 
سپس به کمک دسته قاشق چای‌خوری هسته آنها را خارج کنید، طوری که باز نشوند.
 داخل رطب‌ها را با خشکبار نیمکوب پر کرده و در یک بشقاب کوچک روی هم بچینید.
به کمک قیف خامه‌ را روی رطب پخش کنید، سپس مخلوط عسل و رنده پوست لیمو را به کمک قاشق و به صورت نامنظم روی آن بریزید. قبل از سرو در یخچال نگه دارید.
نکته‌ها:
مخلوط مغز فندق، گردو، بادام و… برای این دسر بسیار مناسب است.
از پودر نارگیل، پودر قهوه، پودر کاکائو و کنجد نیز می‌توانید برای تزیین استفاده کنید.
 برای تهیه خامه فرم‌گرفته، خامه پاکتی را ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید، سپس به وسیله همزن و با سرعت کم و در یک جهت آن را هم بزنید،‌ این کار را تا زمانی ادامه دهید که  اگر روی آن دست کشیدید، رد دست‌تان روی آن بماند
4 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (8 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Saturday, 06 July 2024
السبت, ۲۹ ذو الحجة ۱۴۴۵
شنبه, ۱۶ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.