مواد لازم برای تهیه پاکورای پنیر:پنیر: 250 گرم
آرد نخود: 8 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز: دو و نیم قاشق چایخوری
پودر انبه: یك و یك چهارم قاشق چایخوری
جوش شیرین: یك چهارم قاشق چایخوری
آب: به مقدار لازم
نمك: به میزان دلخواه
روغن: جهت سرخ كردن
طرز تهیه پاكورای پنیر خوشمزه:
• ابتدا پنیر را به شكل مكعبهای كوچك و ضخیم تقسیم كنید.
• پودر فلفل قرمز و انبه را روی قطعات پنیر بپاشید
• درون یك كاسه، آرد نخود، پودر فلفل، جوش شیرین و نمك را با هم مخلوط كنید
• به مخلوط درون كاسه مقداری آب اضافه كرده و از آنها مایه غلیظی تهیه كنید.
• هر كدام از قطعات پنیر را درون مایه فرو كرده، سپس درون روغن سرخ كنید.
• در صورت تمایل میتوانید پاكورای پنیر را با سس گوجه فرنگی میل كنید