این نکات را درباره استفاده از یخچال در نظر داشته باشید: - درجه حرارت یخچال را بین صفر تا ۴ درجه سلسیوس نگهدارید. قسمت فریزر یخچال باید دمای صفر درجه سلسیوس یا پایینتر…
در زمان خرد کردن پیاز ،تمام آنزیمهای آن هم مخلوط شده و گازی با ترکیب گوگرد از خود متصاعد میکند که در برخورد با اشکهای شما، به اسید سولفوریک تبدیل شده و چشم را…
نکاتی که بهتر است درباره آبیاری گیاهان آپارتمانی بدانید1- استفاده از سطل پر از آب، یکی از روشهای آبیاری گیاهان آپارتمانی است. سطل یا لگنی را پر از آب در آشپزخانه یا…
خواص ، نگهداری و شست و شوی سبزیجات خواص سبزیجات متخصصان تغذیه توصیه میکنند روزانه حداقل پنج سهم میوه و سبزیجات باید در سبد غذایی افراد قرار بگیرد چرا که این مواد غذایی…
مهمترين نكات نگهداري چاقو در در آشپزخانه یک چاقوی تیز همیشه بهترین نوع چاقو است . اگر شما به ندرت چاقویتان را تیز می کنید حتی گران ترین نوع آن ها را پس امکان دارد که…
راه هاي جالب و طبيعي راندن مورچه ها از آشپزخانه دارچین: دارچین آسیاب شده، روغن دارچین یا ترکیب دارچین با ادویههای دیگر همگی خانهتان را با رایحههای گرم و فصلی پر…
پودرپاك كننده طبيعي ساخت محققان ايراني محققان کشورمان موفق به تولید پودر پاک کنندهای شدند که کاملا طبیعی بوده و از مشتقات گیاهی تولید شده است. یدالله امیری، سازنده پودر…
غذاهايي كه نبايد در يخچال گذاشت بسیاری از مواد غذایی هستند که نیازی به نگهداری آنها در یخچال نیست. مواد غذایی ای که در لیست زیر ذکر شده است بهتر است در یخچال نگهداری…