اين غذاها را هرگز دوبار گرم نكنيد

اين غذاها را هرگز دوبار گرم نكنيد

به گزارش گروه سلامت گويدا به نقل از باشگاه خبرنگاران: نتایج یک تحقیق پزشکی نشان می‌دهد هفت نوع مواد غذایی اگر مجدد گرم شود سمی، زیان آور و حتی سرطان‌زا می شود.

این تحقیق پزشکی نشان داد قارچ و مرغ از جمله این غذاهاست.

غذاهای پخته شده که دوباره داغ شود ضرر دارد عبارتند از :


1-کرفس به سبب آنکه نیترات دارد.

2-چغندر به سبب آنکه نتیرات دارد و زمانیکه دوباره داغ می شود به شدت زیان آور است.

3-تخم مرغ پس از آب پز شدن یا در روغن پخته شدن اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

4-قارچ تازه زمانیکه دوباره داغ می شود ترکیب پروتئین آن تغییر می کند و فوایدش را از دست می دهد و باعث مشکلات در دستگاه گوارشی می شود.

5- مرغ و گوشت به سبب تغییر در ترکیب پروتئینها.

6-سیب زمینی اگر دوباره داغ شود سمی می شود.

7-اسفناج زمانیکه دوباره داغ می شود نیتراتش به نیتریت تبدیل و سرطان زا می شود.

1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Wednesday, 22 January 2025
الأربعاء, ۲۲ رجب ۱۴۴۶
چهارشنبه, ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.