كره 100 گرم
آرد گندم 4/1پيمانه
هل پودر شده يك قاشق مرباخوري
عسل 250 گرم
زعفران دم كرده دو قاشق سوپخوري
نان رولت دو عدد
شكلات تختهاي آب شده 100 گرم
پودر پسته يا بادام 100 گرم
مواد لازم رولت
تخممرغ سه عدد
آرد 90 گرم
شكر 90 گرم
آب جوش 4/1پيمانه
وانيل 3/1قاشق چايخوري
طرز تهيه حلوا
آرد را در تابه ريخته، روي حرارت گذاشته و تفت ميدهيم. كره را اضافه كرده و به هم زدن ادامه ميدهيم تا رنگ آن طلايي شود. مواد را از روي حرارت برداشته، پودر هل و عسل را اضافه ميكنيم. (عسل را با نصف پيمانه آب جوش مخلوط ميكنيم) زعفران را افزوده و لاي نانهاي رولت ماليده و روي آن را با شكلات و پودر پسته تزئين ميكنيم (لايهها چهار تا باشد)
طرز تهيه رولت
زرده و سفيده تخممرغ را جدا ميكنيم. زردهها را با شكر، وانيل و آب جوش با دور متوسط همزن ميزنيم تا كاملا غليظ و كشدار شود. سپس آرد را به تدريج اضافه كرده و با ليسك هم ميزنيم. سفيدهها را با دور تند همزن زده تا كاملا حجم پيدا كند و به مواد قبلي اضافه و به صورت دوراني هم ميزنيم. داخل سيني 35×25 كاغذ روغني انداخته و مايه را روي سيني پهن ميكنيم. سپس سيني را داخل فر در طبقه وسط با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه گذاشته تا پخته و طلايي شوند.