طرز تهیه گوشت بره + روش تهیه سس لیمو

یک کیلو کتف گوسفندخوراک بره
یک چهارم فنجان کره
یک قاشق چای خوری شوید
نمک و فلفل
شش دسته پیازچه خرد شده
یک و نیم فنجان آب

طرز تهیه :
چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .


سس لیمو :

سه عدد تخم مرغ زده شده
دوعدد لیمو آب دار
یک فنجان آب مرغ

تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Tuesday, 25 January 2022
الثلاثاء, ۲۱ جمادى الثانية ۱۴۴۳
سه شنبه, ۰۵ بهمن ۱۴۰۰

Please publish modules in offcanvas position.