پخت خوراک مرغ و مغز بادام

یک خلال زنجبیل
9 حبه سیر
شش قاشق سوپ خوری مغز بادام پوست کنده
  هفت قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
یک خلال دارچین
 دو عدد برگ بو
 پنج عدد میخک
 ده عدد هل
 دو عدد پیاز متوسط
دو قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
هفت قاشق سوپ خوری ماست
یک بسته کوچک خامه زده شده
یک چهارم قاشق چای خوری ادویه هندی
یک کیلوگرم گوشت مرغ بدون استخوان
دو قاشق چای خوری نمک
یک دسته برگ گشنیز


طرز تهیه مرغ با مغز بادام
 
زنجبیل ، سیر و بادام را همراه کمی آب آسیاب کنید . روغن را در ماهیتابه تفلون داغ کنید و مرغ را در آن سرخ کنید تا رنگ آن طلایی – قهوه ای شود . آن را کنار بگذارید تا روغن آن گرفته شود . کمی دیگر روغن داغ کرده و هل ، برگ بو ، میخک را در آن بریزید و تفت دهید تا برگ بو ها رنگشان مایل به قهوه ای شود . پیازها  را به آن افزوده و چند دقیقه دیگر آن را سرخ کنید . مواد آسیاب شده را به آن اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا روغن آنها بیرون بیاید . یک قاشق از ماست را به آن اضافه کنید و سی ثانیه آن را تفت دهید . بقیه ماست را نیز به تدریج به آن اضافه کنید تا مخلوطی یکدست و با قوام بدست آید . مرغ ، خامه زده شده  و نمک را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بپزید . ادویه هندی و برگ گشنیز را نیز به آن اضافه کرده و ده دقیقه دیگر آن را بپزید .

3 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Thursday, 09 February 2023
الخميس, ۱۸ رجب ۱۴۴۴
پنجشنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

Please publish modules in offcanvas position.