دو کیلو ماهی سفید
چهارحبه سیر
سه عدد چیلی قرمز
یک خلال زنجبیل
یک قاشق سوپ خوری دانه گشنیز
یک قاشق چای خوری شکر سرخ
یک قاشق چای خوری زرد چوبه
یک و نیم قاشق چای خوری خردل سیاه
نصف قاشق چای خوری دانه شنبلیله
یک قاشق چای خوری نمک
نصف فنجان آب لیمو
نصف فنجان روغن گیاهی
یک فنجان گوجه خرد شده
نصف قاشق چای خوری ادویه هندی
طرز تهیه
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل داغ کنید . ماهی ها را شسته و خشک کنید . یک قاشق چای خوری نمک را به ماهی زده و آن را کنار بگذارید . سیر ، چیلی ، زنجبیل ، نصف گشنیزها ، شکر سرخ ، زردچوبه ، خردل ، دانه شنبلیله ، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید به نحوی که تبدیل به یک مایه یکدست شوند .
پیازها را در روغن سرخ کنید تا نرم و قهوه ای طلایی شوند . مایه بدست آمده را به آن اضافه کنید و بپزید تا بیشتر آب آن گرفته شود . گوجه فرنگی و ادویه هندی را به آن افزوده و به مدت 2 دقیقه آن را سرخ کنید . ماهی را با مایه آماده شده پر کنید ، روی آن را بپوشانید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید . پس از آن به مدت 2 دقیقه روی کباب پز آن را کباب کنید . باقیمانده گشنیز را روی ماهی ریخته و سرو کنید .
ادویه هندی مخلوطی از : فلفل سیاه ، فلفل سفید ، میخک ، برگ بو ، دار فلفل ، زیره ، هل سبز ، سیاه ، قهوه ای ، دارچین و دانه گشنیز است