تخممرغ زده شده سه عدد
شير 3/2 پيمانه
اسفناج 250 گرم
فلفل دلمهاي سبز و قرمز خرد شده 300 گرم
شويد خرد شده دو قاشق سوپخوري
روغن يك قاشق سوپخوري
نمك به ميزان لازم
خامه ترش 3/2 پيمانه
آرد 4/3 پيمانه
طرز تهیه رول کرپ اسفناج
آرد را در ظرفي ريخته و به تدريج تخممرغها نمك و شير را افزوده و خوب مخلوط ميكنيم، پس از اين مرحله اسفناج را ميپزيم و آب اضافي آن را ميگيريم و به مواد ميافزاييم.
تابهاي را روي حرارت ميگذاريم و با مقداري روغن آن را چرب ميكنيم. از مواد با ملاقه در تابه گرم شده ميريزيم و آن را ميچرخانيم تا مواد در تمام سطح آن پخش شود،
به مدت يك دقيقه هر دو طرف آن را سرخ ميكنيم و اين عمل را تا اتمام مواد انجام ميدهيم. بعد از آماده شدن روي سطح كرپها از خامه ترش ميماليم، كمي شويد و فلفل دلمهاي ريخته و رول ميكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال ميگذاريم، سپس در اندازههاي دو سانتيمتري با چاقوي تيز ميبريم و به صورت سرد سرو ميكنيم.
مواد لازم براي خامه ترش
كره 30 گرم
آبليمو دو قاشق غذاخوري
سركه سفيد دو قاشق غذاخوري
پياز ريز شده يك عدد
آرد دو قاشق چايخوري
خامه غليظ 300 ميليليتر
طرز تهيه خامه ترش
پياز را با كره تفت ميدهيم تا نرم و سبك شود. سركه و آبليمو را اضافه ميكنيم و يك دقيقه بعد آرد و خامه را ميافزاييم، مدام هم ميزنيم تا غليظ شود و بعد از روي حرارت برميداريم و ميگذاريم كمي خنك شود و استفاده ميكنيم.