طرز تهیه پیش غذای سنتی ایتالیایی

آنتی پاستوآشپزی گویدا برای پیش غذای شما پیشنهاد خوبی دارد. طرز تهیه پیش غذای ایتالیایی با نام آنتی پاستوی سنتی.

آنتی پاستو" کلمه ای ایتالیایی است به معنای "قبل از غذا" و اولین بخش سنتی وعده غذای رسمی ایتالیا است. آنتی پاستوی سنتی شامل گوشت، زیتون، قارچ، ماهی آنچووی، مغز آرتیشو و پنیرهای مختلف مانند موزارلا، گوشت و سبزیجات ترشی (با زیتون یا سرکه) می شود.

محتویات آنتی پاستو با توجه به هر منطقه تغییر می کند و از شمال تا جنوب ایتالیا، چیزهای مختلفی در آن ریخته می شود.



آنتی پاستو را معمولاً با اوردور مقایسه می کنند، ولی آنتی پاستو سر میز سرو می شود و نشانه شروع رسمی وعده ایتالیایی است. می توان به آن "استارتر" یا "آنتره" هم اطلاق نمود.

مواد لازم:

• یک دسته مارچوبه، خرد شده

• 100 گرم ژامبون پروشوتو

• روغن زیتون

• 100 گرم مغز آرتیشو، بادنجان کبابی و فلفل کبابی

سس پستو:

• 125 گرم پنیر خامه ای

• نیم فنجان پستوی ریحان (سس ریحان و سیر)

• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو

سس لوبیا سفید

• 400 گرم لوبیای سفید، شسته شده و آبکشی شده

• 2 قاشق غذاخوری آبلیمو

• 1 حبه سیر، له شده

• 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

دستور تهیه:

1. اول سس پستو را درست کنید: پنیر، پستو، آبلیمو و 1 قاشق آب سرد را مخلوط کنید تا یکنواخت شود. سپس آن را در کاسه بریزید.

2. حالا سس لوبیا سفید را درست کنید: لوبیا، آبلیمو، سیر و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را مخلوط کنید تا نرم و یکنواخت شود. آن را نیز به کاسه ای منتقل کنید. بقیه روغن زیتون را رویش بریزید.

3. مارچوبه ها را داخل ژامبون ها بپیچید. رویش روغن بزنید و روی حرارت متوسط یا بالا کباب کنید. حدود 4 تا 6 دقیقه بپزید تا نرم شود.

4. روی بشقاب موردنظر، مارچوبه ها، زیتون، آرتیشو، بادنجان، فلفل و کراکر بچینید و با سس هایی که آماده کرده اید سرو کنید.

5 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
GRID LIST
موفقیت
گنج
طلاق
شوهرداری
ازدواج
Sunday, 21 July 2024
الأحد, ۱۴ محرّم ۱۴۴۶
یکشنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۳

Please publish modules in offcanvas position.